Billedalbum

Her kan du se lidt forskellige billeder, som vi synes er gode, sjove, eller specielle nok til at vise. Der er ikke noget paranormalt på dem, med mindre det tydeligt er skrevet ved billedet.
Kim og Søren på Herning museum
Kim og Joshua på Herning museum
Kane som bord til kommandocentral
Man må jo klare sig som man bedst kan på undersøgelserne. På en af vore undersøgelserne på Frilandsmuseet, måtte vi bruge den gamle kane som bord, da vi oprettede kommandocentral i stalden.
Bjerg af forplejning
Sådan kan det gå når vi ikke lige får koordineret indkøb af forplejning. Dorthe er ved at forsvinde bag et bjerg af forplejning, da vi alle havde købt lige i overkanten. Men hey, hellere for meget end for lidt.
Kim og Søren på Herning museum
Hannibal og jeg med John Humphries som reddede og ejede the Ancient Ram Inn i England. John Humphries er desværre død nu, men det var en fornøjelse at nå at møde ham.
En gård i nordjylland
Dette billede er fra en gård i Nordjylland, som også var med i 2 afsnit af Åndernes magt. Bemærk reflektionen i vinduet fra hvad der ligner en kutteklædt skikkelse. Vi undersøgte på stedet, og der er ikke mulighed for refleksion fra stuen, og der er heller ikke noget uden for vinduet.
Billede i TV
Et billede fra samme gård. Bemærk det underlige billede på TV`et i baggrunden, der var slukket. Familien genkender manden på skærmen, og han døde et års tid inden dette billede blev taget.
Hannibal, John Humphries og Kim
Der arbejdes på at skrabe rester af ektoplasma af undersiden på et stereoanlæg. Vi har stadig ektoplasmaet.
Døderummet
Døderummet på en meget gammel gård. På denne gård har vi fået nogle utrolige EVP optagelser, og de fleste af dem i dette rum.
Flakfortet i Øresund
Ind i mørket… Indgang til en af de lange tuneller på Flakfortet i Øresund.