Fabrikken

Beskrivelse

DPA tog i marts `18 på undersøgelse på en gammel fabrik i Jylland, en fabrik der nu drives som museumsfabrik.
Selve stedet var faktisk rigtig spændende, det gamle museumsmiljø gjorde, at det lignede et sted der kunne emme af paranormale fænomener.
Gjorde det så det? Nej, ikke rigtigt. Og dog….
Selve aftenen/natten forløb nemlig forholdsvis begivenhedsløs. Den eneste ting som egentlig blev oplevet – af måske paranormal art – var at Jette på et tidspunkt mener at se en skikkelse længere nede mellem maskinerne. Og vi kan i hvert fald sige at det ikke kunne være en levende person. Desværre blev det ikke dokumenteret, så det var det vi kalder en personlig oplevelse.
Udover det var der faktisk ikke rigtig nogle begivenheder man kunne tolke som værende måske-paranormale.

Vi fik dog en spændende orblignende ting på video, selv om klippet ikke er så tydeligt. Men det er sjovt at lægge mærke til, at kameraet ikke kunne fokusere, og da det pludselig fokuserer, er det netop som dette fænomen dukker op et stykke foran kameraet. Så var grunden til den manglende fokusering at fænomenet var tæt på kameraet, og derved obstruerede kameraet grundet elektromagnetisk udladning, og da det bevægede sig væk fra kameraet kunne dette fokusere igen, og fænomenet kom med på film? Det er jo en teori, men umuligt at afgøre.

Vi fik også en del gode EVP`er som du kan høre længere nede ad siden. Som sædvanligt har vi lagt vores opfattelse af hvad der siges på EVP`erne, nederst på siden, så du kan høre dem uden at blive forudindtaget.

Så det var en af de undersøgelser hvor der ikke rigtig sker noget på stedet, men hvor vi finder en del gode beviser på materialet, ved gennemgang af dette.

På stedet

Dato: 03/03-2018
Mødt på stedet: 21:00

Afsluttet: 05:00

Vejrforhold

Indendørs.
-2 Grader
Sne

Fremmødte Medlemmer

Kim Søndergaard

Jette

Tidligere Medlem

Nikolaj

Tidligere Medlem

Svend

Tidligere Medlem

Jettes Datter

Gæsteundersøger

Billedemateriale

Umiddelbart er der ikke noget paranormalt på billederne.

1
Prøv at afspille EVP optagelserne, og se om du kan tyde hvad der bliver sagt.
Ellers kan du klikke her og se hvad vi mener.

EVP 1

EVP 2

EVP 3

EVP 4

EVP 5

ADVARSEL: Meget skinger.

EVP 6

Video

Her ses nede i højre hjørne en orb i et usædvanligt bevægelsesmønster. Pudsigt at den viser sig umiddelbart efter at kameraet havde problemer med fokusering...

Sådan tolker vi EVP'erne

1. Denne EVP er faktisk uforstærket. Optaget i et tomt rum, og vi mener der bliver sagt: ”Rådden...Sild...”

2. Denne EVP er taget over SB7`eren. Lige efter Jette taler, bliver der sagt: ”Brunshaab” Det var faktisk svar på spørgsmålet om, hvorvidt nogen kunne sige hvor vi befandt os.

3. Denne er også optaget hvor diktafonen lå i et tomt rum, på en tom etage. Det lyder som et par piger der fniser, og en mand der tysser på dem og siger et eller andet…

4. Denne er taget over SB7`eren, og man hører tydeligt en herrestemme sige: ”Gå hjem...”

5. Denne er meget skinger, men vi mener der siges: ” La`nu vær`… Stop hende...”

6. Denne er lidt creepy, idet vi er sikre på der siges: ”Vi skal dø… far.. mand...”