Udstyr

EMF-Meter

EMF Meter

Vi bruger et udvalg af EMF målere til at undersøge/dokumentere det Elektro Magnetiske Felt. Disse målere kan både hjælpe med at dokumentere åndelig aktivitet, men også hjælpe med at finde naturlige årsager til fænomenerne folk mærker, altså til at afvise paranormal aktivitet. Målerne måler i værdien Milligauss (mG)
Læs mere om EMF-målere længere nede på denne side eller tryk her

 1 lys = 0 - 1,5 mG
 2 lys = 1,5 mG - 2,5 mG
 3 lys = 2,5 mG - 10 mG
 4 lys = 10 mG - 20 mG
 5 lys = Over 20 mG

EVP Optagelse

EVP optager

Vi har et udvalg af forskellige digitale diktafoner vi bruger til blandt andet foretage EVP optagelser. Vi bruger dem også til at ligge og optage i tomme rum, og derved eventuelt få optaget lyde/stemmer der fremkommer, uden at der er nogen levende til stede. I realiteten er de ganske almindelige digitale diktafoner af god kvalitet, som kan købes i butikkerne eller på nettet.
Du kan læse meget mere om EVP optagelse, længere nede på denne side, eller tryk her.

Infrarød overvågningssystem

Infrarød Overvågningssystem

Det vigtigste element i vores udstyr er vores overvågningssystem bestående af 8 infrarøde overvågningskameraer, samt 2 harddisk optagere. Systemet er kablet op, da det ikke er smart at bruge trådløse kameraer. Dels forringer det kvaliteten og rækkevidden, og dels duer det ikke at have så mange radiosignaler drønende rundt på en undersøgelse. Vores udstyr rækker til at lagre mange mange timers højopløsnings optagelse fra alle 8 kameraer, og vi har kabler op til 150 meters længde (hvilket er RET langt) så vi kan dække en radius af 300 meter fra kommandocentralen. 
Længere nede på denne side kan du læse mere om optagelse med infrarøde kameraer, eller tryk her.

Rempod

Rempod

En rempod er et apparat der ved hjælp af en lille antenne udsender sit eget elektromagnetiske felt umiddelbart rundt om apparatet. Dette felt kan påvirkes af materiale der udsender elektrisk energi, og derfor også af åndelig energi. Det er ideen bag apparatet. Påvirkes feltet aktiveres en hørbar alarm der ændrer frekvens alt efter påvirkningens intensitet, ligesom 4 forskelligfarvede store lysdioder lyser op, igen afhængig af intensiteten af påvirkningen.

SB7 Spirit Box

SB7 Spirit Box

En SB7 (også kaldet spirit box) er et apparat der genererer hvid støj, til brug ved EVP sessioner. Det gør den ved at scanne radiofrekvenser på enten FM eller AM båndet, og ideen er at det gør det nemmere for ånder at kommunikere gennem tale.
Læs mere om SB7 spirit boxen længere nede på denne side, eller tryk her.

Laser Grid

Laser Grid

Lasergrid er små meget kraftfulde laserkanoner, der udsender en masse små laserstråler der kan justeres i forskellige tæthedsgrader, i en slags net. De bruges f.eks. til at lyse ned ad en mørk gang, og ideen er at det lasernet der lægges ud over hele gangen, vil blive forstyrret hvis det brydes af ”noget” med en massefylde der er tæt nok. Derved kan man se bevægelsen i lasernettet, da massen vil bryde strålerne og gøre bevægelsen meget tydelig.
OBS: På billedet står laserne meget tæt på baggrunden, derfor er mønstret meget samlet. Peger de ned ad en gang, vil det blive spredt ud over hele gangen.

Melmeter

Melmeter

Et Melmeter er et håndholdt apparat med forskellige funktioner. I dette Melmeter er der dels rempod, termometer, EMF måler, og rød lygte. Rødt lys bruges for at bevare nattesynet. Læs mere om Melmeter længere nede på siden, eller tryk her.

spejlreflekskamera

Spejlreflekskamera

Vi bruger lidt forskellige stillbillede kameraer. Digitalt spejlrefleks kameraer, men af en type der ikke er alt for sofistikerede. Vi har fundet en model der er forholdsvis enkel, tager billeder lynhurtigt i mørke, og ikke skal blinke flere gange med blitzen for at fokusere. Det er altså hurtigt til at tage billeder i mørke, hvilket er en fordel for os. 

Fuld spektrum kamera

Spejlreflekskamera

Endelig har vi også et såkaldte fuld spektrum kamera, som udover det synlige lys også kan ”se” infrarød og ultraviolet lys. 
Det vil sige at det kan se noget mere end vi kan med vores øjne. Det har vi selv bygget om fra et normalt kamera.

vildtkameraer

Spejlreflekskamera

Derudover bruger vi ganske almindelige vildtkameraer, som er infrarøde og bevægelsesstyrede. De kan sættes til at tage stillbilleder, eller at optage video ved bevægelse. 
Endvidere viser de både dato og årstal, samt temperatur.

håndholdt videokamera

Spejlreflekskamera

Vi medbringer håndholdte videokameraer når vi går rundt på lokationen. Det er infrarøde videokameraer der kan filme ved 0 lux, altså i mørke. Til disse kameraer har vi ekstra IR lyskastere, da det indbyggede IR lys i disse kameraer, ikke rækker langt nok. 
Disse håndholdte IR videokameraer er en vigtig del af udstyret, da de jo i sagens natur vil ”se” det samme som vi ser, eller i hvert fald vil filme i samme synsfelt, og endvidere har vi flere gange også fanget EVP`er på videokameraene.

EMF Meter

Melmeter

SB7 Spirit Box

EVP Optagelse

Infrarød overvågningssystem

Andet udstyr